חייגו עכשיו: 073-7760022

פירמת עורכי דין

עיצוב פנים: קרין ורשה

פירמת עורכי דין המתמחה בתחום הנזיקין – מגדל בסר 4 קומה 26 בני ברק

בהתאם להתמחות פירמת עורכי הדין בנזקי גוף ורכוש העוסקת רבות בתאונות דרכים בהם תמיד יש אפיון של נזק "פח" ובהתאמה לרצון לייצר חלל במראה אורבאני, תעשייתי אך עדיין כזה שמשדר יוקרה ועצמה, נבחרו הברזל, האלומיניום והבטון כחומרים עיקריים בעיצוב החלל. בחומרים אלו נעשה שימוש בכמה רבדים ובגמרים שונים (טבעי, מושחר, מוחלד).

החלל עצמו שהתקבל ברמת המעטפת לא היה קומה "טיפוסית" במגדל אלא אחד מהחללים המיוחדים יותר באחת מן הקוביות האדומות הפורצות החוצה מן המגדל. תוספת השטח יצר אתגר תכנוני בשל העמודים התומכים שמוקמו במרכז החלל ודרשו תכנון יצירתי על מנת לא לייצר שטחים ציבוריים רחבים מדיי.

כמו כן, נדרש היה לתכנן את החלל כחדרים סגורים ורק אזור הקבלה נשאר כ open space . התכנון התייחס לכמות גדולה יחסית של עמדות ועדיין נדרש לתת תחושה של פתיחות וזרימה.

בחלל תוכנן אקווריום באורך של 3.2 מ' כאלמנט מרכזי נוסף שפתוח מ- 3 כיוונים ומאפשר מבט דרכו בין אזור הקבלה, חדר הישיבות והמסדרון. בהתאם לקונספט, יוצרו החיפויים סביבו כאלמנטים פריקים מאלומיניום צבוע שחור והוא נשלט ע"י מערכות אוטומטיות.

תכנון התאורה לחלל היה צריך להתחבר לקונספט הכללי ולהשתלב במראה האורבני התעשייתי ויחד עם זאת כאמור לשדר יוקרה ועצמה. לשם כך בשיתוף פעולה פורה וייעוץ עם חברת ניו לייט תאורה נבחרו גופי תאורה מותאמים לחלל. לדוגמא, צילינדרים שחורים מתכווננים, פס תאורה שקוע שמלווה את כל המסדרון ומדגיש את המעבר מאלמנטים של אלומיניום לאלמנטים של בטון, פרופילים של תאורה מוארכים נתלו בחדר הישיבות ובחלק מן החדרים מעל השולחנות ונצבעו כל אחד בצבע המותאם לאותו חלל.

עבודת אומנות ייחודית תוכננה בקונספט ישיר לתחום העיסוק של המשרד בשיתוף פעולה עם האומן איתי רון גלבוע, יוצרה במיוחד מחוטי ברזל בעוביים משתנים ונתלתה באזור הקבלה על קיר המעטפת מבטון חשוף.

צילום המשרד: רגב כלף

עיצוב תאורה למשרד

רוצים גם? צרו עמנו קשר לתיאום פגישה

מאשר/ת קבלת מידע שיווקי